CMC Learn & Earn with Answers

The prize pool for the BNB Boost “Learn & Earn” Campaign is $250,000 worth of BNB coins. Successful users will be rewarded with 50 Diamonds and $10 worth of BNB!

The BNB Boost “Learn & Earn” Campaign will run from August 31st, 2022 (12:00 PM UTC) to September 29th, 2022 (23:59:59 PM UTC).

Section I: Steps

Step1. First of All Open Given Link in your Default Browser and Tap on Start Button to Start the Quiz.

Step2. Complete Captcha and Tap on Next Button and Agree Terms and Start the Quiz.

Step3. Enter your Registered Email Address with CoinMarketCap. If you are not registered then First Register on CMC and Get back to Quiz.

Step4. Provide your CMC-Community Profile-Page (URL/Link), for this visit: https://coinmarketcap.com/community

Step5. Click on Profile and then, in address bar, you will find your CMC-Community Profile-Page (URL/Link)

Step6. Enter your Binance User ID. Go to Binance > Profile > Copy your User ID.

Step7. Now You need to Complete Quiz by giving correct answers.

Quiz 1: pStake Finance

Question 1: After every epoch does the value of stkBNB decrease or increase against BNB? (Ans: Increases)

Question 2: Users unstaking BNB from pSTAKE will have to wait for how many days? (Ans : 15 Days)

Question 3: Which application provides the leverage yield farms for stkBNB? (Ans: Alpaca Finance)

Question 4: What is the protocol fee charged by pSTAKE for the first 90 days? (Ans: 0%)

Question 5: Which on-chain security analysis does pSTAKE use for stkBNB? (Ans: Forta)

Question 6: Find the “unique code” in the pStake Finance’s video and submit the “unique code” here. (Ans: 012020)

Quiz 2: Ankr

Question 1: How does liquid staking differ from staking? (Ans : Liquid staking solves the capital inefficiencies of staking, because it unlocks the capital staked to be used in other protocols.)

Question 2: What are the advantages of liquid staking tokens? (Ans: All of the above)

Question 3: Which networks does Ankr support for liquid staking? (Ans: Ethereum, Polkadot, Fantom, BNB, Avalanche, Polygon, Kusama)

Question 4: Find the “Unique Code” in Ankr’s video and submit the “Unique Code” here. (Ans: 080862)

Quiz 3: Stader

Question 1: How many chains is Stader live on? (Ans : 6)

Question 2: Which of the following security measures are followed by Stader’s solution? (Ans : All of the above)

Question 3: How does BNBx increase in value? (Ans : The exchange rate of BNBx with respect to BNB increases over time as staking rewards accumulate)

Question 4: Which of the following are advantages of BNBx? (Ans: All of the above)

Question 5: How much time does it usually take to stake BNB with Stader? (Ans: < 1 minute)

Question 6: Please find the “Unique Code” in Stader’s video and submit the “Unique Code” here! (Ans: 050822)

Quiz 4: Wombat Exchange

Question 1: What is the vision of Wombat Exchange? (Ans : Stableswap 2.0)

Question 2: What are the competitive advantages of Wombat Exchange? (Ans : All of the above)

Question 3: What traditional finance concept does Wombat use to manage its liquidity. (Ans : Coverage Ratio)

Question 4: What tokens are included in Wombat’s liquid staking pool? (Ans : BNB, BNBx and stkBNB)

Question 5: Please find the “Unique Code” in Wombat Exchange’s video and submit the “Unique Code” here! (Ans : 300822)

Quiz 5: Helio protocol

Question 1: What is the Helio protocol? (Answer is : A decentralized and over-collateralized destablecoin solution capitalizing on the potential of liquid staking & yield-bearing assets.)

Question 2: What is the Loan-To-Value ratio for borrowing $HAY? (Ans : 66%)

Question 3: What is a destablecoin? (Ans: A decentralized digital asset backed by decentralized cryptocurrency as collateral and while non-volatile, can be subject to minor fluctuations)

Question 4: How can I obtain the $HAY destablecoin? (Ans : Providing $BNB in collateral, and borrowing/mint $HAY against it.)

Question 5: How does Helio protocol ensure that $HAY yields are sustainable? (Ans : All of the above)

Question 6: Please find the “Unique Code” in Helio’s video and submit the “Unique Code” here! (Ans : 170822)

Congratulations! now you can buy me a coffee MM: 0xf2BaD7C3796579aC78D68E695abc2A431a5b2071 or click here 🎁 and you can click the clap👏🏻 button up to 50x

I would be grateful if you subscribe to my Telegram channel ,YouTube Channel, Subscribe to my Medium feed and Follow Twitter for alerts on Testnets, Nodes, Whitelists, Airdrops, Apps, Events.

Contact: ||CryptoMetaverse || YouTube||Facebook || Twitter|| LinkedIn|| Discord ||OpenSea ||

--

--

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store
Crypto Metaverse

Crypto Metaverse

1.7K Followers

Crypto Enthusiast, Gamer, Engineer, NFT Artist, Content Creator (YouTube /Medium), Alpha/Beta Tester